Etikettbortskänkes-sidor
Läst 5336 ggr
[ErikP]1
2013-08-05, 12:46

iLoveGratis.se

iLoveGratis är en sajt för både privatpersoner och företag där man enkelt och gratis kan skänka bort sina gamla prylar och möbler istället för att slänga dem. Det hela är väldigt enkelt, låt oss säga att du vill bli av med en gammal byrå/soffa, då lägger du gratis in en annons på sajten och sedan om någon vill ha din möbel kommer den intresserade att hämta upp den. Inte nog med att du gör någon annan glad när du skänker bort, du gör även en direkt insats till miljön genom att du låter prylen återanvändas 

Med iLoveGratis sparar alla pengar, samt är miljövänlig, eftersom du som kanske har jättemycket prylar och saker där hemma kan istället för att ägna tid och pengar på att hyra släp och lämna allt på en soptipp skänka bort de via iLoveGratis! På så sätt sparar du som skänker bort, tid och pengar samt gör en indirekt insats för miljön då du låter din pryl/sak återanvändas! Vi vill med denna tjänst stoppa den stora mängden föremål o prylar som slängs varje år, tänk dig hur mycket miljön skulle uppskatta om vi lät någon annan återanvända alla de m 100 000-tals fungerande saker vi slänger!

iLoveGratis

Källa: iLoveGratis

vallhund
2013-08-06, 06:05
#1

Där hittar jag tyvärr en märklig annons där pommevalpar omplaceras för 4 000 kr, sägs ge svarta o vita valpar. Det är två valpar, en tik o en hane. Är det meningen att man skall kunna para dem med varandra? Verkar väldigt oseriöst.

ISIS anhängare anser sig inte heller vara sektmedlemmar.

Värd på Amstaff, BARF , Beroenden samt Multikulturellt .

Medis på  Border Collie samt Cancer, Choklad, Kennel o Psykologi.

 

[ErikP]1
2013-08-06, 08:53
#2

#1 Tyvärr så är det där inte en seriös person som annonserar. För att om du söker på hela landet så kommer det upp MINST 15 st till från samma person me liknande annons.

Upp till toppen