Etikettmånadens-bild
Läst 3664 ggr
lollynonna
2015-12-01, 18:08

RÖSTNING- Återandvändning

Det blev många bra bidrag till månadens tävling! Här nedanför kommer bidragen och du är välkommen att rösta. Röstningen pågår till den 20 december!

1. Hera

"Min bästa får väl bli gamla söndriga  kläder som tvättas i hög temperatur och sedan kan användas som trasor."

2. Maleficum
"Detta är återanvändning på hög nivå!
Fjants nya dress är sydd av ett gammalt par jeans som jag fått av min kusin (och använt till de gått sönder) och de är kantad av bitar som är kvar från mammas gamla persianpäls som blivit över från ett tidigare projekt jag gjort. Är väl bara tråden som inte är återanvänd ;) Vet inte om man kan kalla hunden återanvänd då han inte är min utan bara bor här :P"

3. nickiee
"detta är mitt bidrag är ett par gamla tights som jag klippte i en lång remsa å sen virkade jag en kattpläd av det å den använder katten mycket å sover på"

4. Lojs
"Jag återanvänder varje gång jag städar burar. I botten av buren ligger gamla tidningar som underlättar vid städning samt som mössen gillar att pilla sönder och möblera med, på tidningarna är det äggkartonger och tomma toa/hushållsrullar som blir ett underjordiskt tunnelsystem under ströet när mössen är klara med det, det syns lite på bilden. Ovanpå ströet hamnar mer tomrullar, gamla papplådor mm. Jag brukar även strimla tidningar och lägga på som pyssel för mössen, syns lite grann det med.
Jag har fler burar än bara den här så inte bara våra gamla pappgrejer utan även mina föräldrars hamnar här i mina burar innan de slängs. :)"

5. Tant Grön
"Skulle skicka en sak och behövde ett stort kuvert men hade inte det. Fick syn på en tapetrulle som jag tänkt kasta och gjorde ett kuvert av den. Blev stadigt och bra. Den var lite plastad så den skyddar innehållet bättre än ett vanligt brev. Perfekt att slå in allt möjligt som man vill skicka."

6. Annielle
"Jag brukar återanvända gamla frimärken (som posten glömt att stämpla) nyligen fick jag ett litet paket med 40 kr i ostämplade frimärken Glad

Brukar även återanvända papper, skriver på baksidan av t.e.x. gamla räkningar eller annat jag har som de flesta bara skulle slänga.

Är nog över huvud taget rätt bra på att återanvända mycket saker…"

7.Cordata
"Haha, lägger väl in mina bidrag nu, eftersom det är sista dagen :)

Glödlampa omgjord till vas. "

// Linah 

 Medarbetare på djurannonser och gerbiler iFokus!
SolGerbilsidanSol

Upp till toppen